onsdag 7 maj 2014

Jag hjärta tygbindor

Vet ni vaaaaad? Mitt disktrasepaket har kommit fram, och jag har fått ett jättefint paket hem till mig också. Det blir lite halvsuddiga bilder från ipaden. Jag får se om jag lyckas få till något bättre... Men alltså, kolla:

Fina tygbindor
Jag är lite extra kär i de rosa och de med godismönster. De rosa har dekorativa sömmar som inte syns så bra här. Äh, jag måste nog fota lite bättre någon annan dag.

Lite extra pysselgodis...
Inte nog med att jag fick finfina tygbindor, det var med lite extra saker att pyssla med också! Jag har fått för mig att jag vill lära mig brodera bättre, och då passar det ju jättebra med lite prylar för det. Dels tråd, dels en påse av sån där korsstygnsväv som jag kan gå lös på. Sen var det lite mönster också. Gratismönster från pysselbutik på annan kontinent är ganska spännande!


Mina tro(s)tjänare
Okej, den dåliga ordvitsen bjöd jag på. När jag ändå höll på så tog jag kort på den delen av min bind-stash som låg i tvätten för att vikas och läggas undan. Den blå och de naturvita är från Imse Vimse, och de har ganska många år på nacken. Jag har fått pensionera en av bindorna med vingar eftersom tyget nötts upp i ena kanten, men resten fungerar ännu. De röda har jag sytt själv, och de är inte lika avancerade som dem jag fick. Mina är bara två lager flanell, de rosa och den vita har PUL (vätskebarriär) i 1/3 av bindan så att den får ett barriärskikt när den är rätt ihopvikt.

Jag ser lite fram emot att få testköra de här karamellerna :D Fina funktionella saker är det bästa!

Inga kommentarer: