tisdag 10 april 2012

Fluffig sightseeing


Det är inte alltid man känner till sin egen stad, eller bryr sig om att besöka de sevärdheter som finns. För handen på hjärtat... hur ofta blir det en utflykt till historiska platser eller andra turistmål? I helgen hade vi finbesök, både av några kompisar och av bakterien som syns på fotot ovan och då blev det lite turistande. Jag gillar faktiskt att skräpa runt och leka turist i Gamla Stan. Vår kompis morrade lite, men kunde faktiskt berätta många anekdoter om platserna vi besökte och var bra på att hitta fina fotomöjligheter för E.Coli-bakterien Riki.

Det Kungliga Slottet är tydligen ett riktigt skrytbygge (som slott brukar vara...) berättade den i sällskapet som faktiskt varit uppe på taket och spelat. Vi såg inte vaktombytet, men fick som sagt insider information från en som varit med under lumpartiden (till häst, med en tuba... Lite coolt).

Just nu bloggar jag om mina och Rikis äventyr här och min egen mjukis-syfilis besöker Republiken Tjeckien. Eftersom vi är ganska nyinflyttade så kommer det nog att bli besök på många platser som är nya för mig också.

2 kommentarer:

Skarvtjärns Greta sa...

Har ni flyttat?

Ann sa...

Ja det har vi. Det blev en flytt lite hastigt och lustigt pga jobbet.